Coșul meu

Retur produse

www.aquamar.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.aquamar.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori.

In situatia in care cumparatorul intelege sa se retraga din Contract, are obligatia de a notifica vanzatorul cu privire la acest lucru, caz in care va returna produsele in maxim 14 zile de la momentul receptionarii comenzii, conform legislatiei in vigoare.

Produsele trebuie restituite in aceeasi stare in care au fost livrate, cu toate piesele secundare/accesorii si documentele care au insotit produsele si impreuna cu ambalajul in care a fost livrat. Lipsa ambalajului original nu conduce la imposibilitatea exercitarii dreptului de retragere din contract.

Cumparatorul este responsabil pentru achitarea costurilor in vederea restituirii produselor. Daca motivul restituirii este din culpa vanzatorului (exemplu: livrarea unui alt produs decat cel solicitat etc), societatea va suporta achitarea costurilor necesare returnarii.

Vanzatorul va restitui cumparatorului contravaloarea produsului in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la receptionarea acestuia, cu conditia ca produsul sa respecte cerintele mentionate in continutul acestui capitol.

Inainte de expirarea perioadei de retragere din contract, cumparatorul anunta societatea despre decizia sa de retragere din contract. In acest scop, cumparatorul poate alege una dintre urmatoarele variante:

1. de a folosi modelul de formular de retragere;

2. de a face o declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract;

Model de formular de retragere din contract in conformitate cu dispozitiile Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

“ Catre : SC AQUAMAR SOLUTIONS SRL, avand Sediu social: Arad, str. Sabin Dragoi, nr.6, bl.7 , ap.9 Jud. Arad, România, Punct de lucru: Poetului 1/C, Hala 19A, Parc UTA Arad, Jud. Arad. Numar de Telefon: +4 0257 377 344; E-mail: office@aquamar.ro , Numar de inregistrare la Registrul Comertului: J02/241/2011, Cod Unic de Inregistrare: RO28155765.

-Vă informez/Vă informam prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastra din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse :

– Comandate la data (*)/primite la data (*)

– Numele Clientului:

– Adresa Clientului:

– Semnatura Clientului (doar in cazul in care acest formular este notificat pe hartie)

– Data”.

Daca constata aparitia unor elemente ce diminueaza valoarea produsului returnat in cazul cumparatorului care s-a retras din Contract, societatea va notifica cumparatorul in acest sens. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a restitui suma reprezentand contravaloarea produsului achizitionat de Client numai dupa verificarea produsului, retinand, daca este cazul, suma aferenta diminuarii de valoare a produsului returnat.