Folosirea unei prelate de iarnă din PVC pentru piscină este o modalitate bună de a menține apă din piscină când sezonul de vară se termină. Cu o acoperire pentru piscină veți obține cele mai bune rezultate în ceea ce privește conservarea piscinei și reducerea costurilor de întreținere, filtrare, produse chimice etc. În plus, veți evita formarea de alge sau evaporarea apei din piscină.

Prelata de iarnă pentru piscină se ancorează ușor și rămâne fixată și întinsă în jurul piscinei. Oferă siguranță totală și în același timp previne murdărirea apei din cauza impurităților, frunzelor, resturilor, etc. O varianta foarte potrivită pentru conservarea piscinei în sezonul de iarnă. 

Piscinele suferă mai ales pe timpul iernii din cauza temperaturilor scăzute și a temperaturilor de îngheț. Acest lucru poate provoca daune grave piscinei, țevilor și altor elemente interne. Cu o prelata de iarnă pentru piscină îți vei proteja zona de înot, evitând acest tip de daune, dar economisind și la întreținere. 

Prelata de iarnă pentru piscină este realizată pe măsură.

Suntem importatori direcți pentru toate tipurile de prelate pentru piscină, ne adaptăm nevoilor fiecărui client. Contactați-ne dacă piscină dumneavoastră are o formă specială sau neregulată și vă vom spune cum să procedați pentru procesarea comenzii. 

De asemenea, facem la comandă prelate termice (solare)  GEOBUBBLE , pentru a crește temperatura apei și a o menține curată, ceea ce duce la economii de substanțe chimice.

Acoperire pentru piscină – Prelată Gonflabilă Air Cover (Capac de aer)

Materialul PVC (650 gr/m2) combinat cu un sistem de umflare cu pompă de aer fac din această cea mai sofisticată prelata de siguranță pentru întreținerea piscinei. 

Air Cover este o acoperire unică pentru piscină pe piață. Materialul PVC (650 gr/m2) combinat cu un sistem de umflare cu pompă de aer fac din această prelată de siguranță cea mai sofisticată acoperire pentru întreținerea piscinei după terminarea sezonului de înot. 

Această prelata de piscină are aceleași caracteristici că materialele noastre PVC pentru acoperirea piscinei iarnă. 

Avantajele prelatei gonflabile Air Cover

 • Fabricat din 2 straturi de PVC de înaltă tenacitate 650 g/m2. 
 • Include benzi de cauciuc și ancore 
 • Împiedică murdăria să cadă în piscină. 
 • Prelata de siguranță previne căderea oamenilor în zona de baie.
 • Instalare simplă, aceeași procedură că și montarea unei huse clasice de iarnă. 
 • Disponibil într-o gamă largă de culori.

O prelata de iarnă este cea mai bună opțiune pentru întreținerea piscinei pe timpul iernii. Împiedică murdăria să cadă în piscină, economisind astfel substanțe chimice. 

Opacitatea sa previne proliferarea algelor. Cu un tratament potrivit pentru iarnă, te vei putea bucura de piscina ta când va veni vremea bună, fără a fi nevoie de tratamente lungi și costisitoare pentru a avea o bună caliatate a apei .  

Datorită formei semisferice, evita acumularea de zăpadă și apă, astfel încât vremea nefavorabilă să nu afecteze starea piscinei dumneavoastră sau a prelatei acesteia. 

Cu ajutorul unei pompe de umflare putem umple cavitatea interioară cu aer prin admisia de aer încorporată în prelată. Prin această admisie o putem dezumfla și atunci când vine momentul să descoperim din nou piscina. Prelata gonflabilă pentru piscină Air Cover este realizată în întregime pe măsură, adăugând minim 20 cm pe fiecare parte la dimensiunile interioare ale piscinei dumneavoastră. În acest fel, prelata de protecție va fi mai mare decât suprafața piscinei.  

Acoperire pentru piscină – Prelată Bar Cover pentru Piscină 

O prelată de protecție Bar Cover  este soluția pentru a vă proteja complet zona de baie. Cu aceasta husă, siguranța totală este garantată datorită sistemului său de bare transversale. Ea este elegantă și personalizabilă în 7 culori diferite. 

Caracteritici prelată de protecție Bar Cover: 

 • Certificat de calitate ISO9001
 • Conform standardelor NFP90-308
 • Bare cu diametrul de 40 mm
 • Grosime 650 gr/m²
 • Distanța între bare de 1,60 până la 1,90 m
 • Cu sistem de drenaj pentru ploi

Cum se fixează prelata de iarnă pentru piscină?

Sistemele de ancorare pentru prelatele de iarna pentru piscine.  

Avantaje acoperire iarna pentru piscină:

 • Împiedică murdăria să cadă în apă 
 • Păstrați apa piscinei curată toată iarna 
 • Economisește întreținere și produse chimice 
 • Protejați-vă animalul de companie să nu cadă în apă 
 • Capac de protectie
 • Suportă sarcini grele 
 • Previne proliferarea algelor 

Tehnicienii noștri vă vor informa despre avantajele și dezavantajele fiecărui produs, vă vor rezolva toate îndoielile și vă vor sfătui care produs se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră, fără niciun angajament, deoarece misiunea noastră este să asigurăm un produs de calitate clientului.